J20 med två raka förluster

J20 var över vattnet och spelade mot Segeltorp söndagen den 23 oktober. Tungt skadeläge i laget med Tobias Åhlberg, Simon Stenberg och Gustav Pettersson borta. Dessutom saknade vi Wizén på backsidan denna match. Gustaf Lundin täckte dessutom skott som tog illa på armbågen, vilade en halv period men kom sen åter och spelade tredje trots smärtor.

Skärpan saknades denna söndag och första perioden förlorades med 3-0. Efter två perioder stod det hela 7-1 till Segeltorp men grabbarna tog tag i det i sista och stod emot bra men slutresultatet blev dessvärre hela 8-1.

Denna sista söndag i oktober tog vi emot Tumba hemma i Visby ishall. Tumba tog ledningen lite turligt och ökade på till 3-0 innan vi hunnit spela riktigt 14 min av första perioden. Reduceringen 1-3 sattes av Felix Adman som fick chansen framdukad av Lundin och Håård. I slutet av första satte Emil Ewen ett klockrent backskott i powerplay, framspelad av Lundin och Adman. Vi hade kontakt och det kändes som att det fanns en bra chans att komma ifatt. I början av andra sätter Tumba 2-4 och därefter drar vi på oss en rad utvisningar. Dessa dödas lyckosamt och i spel 4 mot 5 kommer dessutom Viggo Hallin loss och kan panga in reduceringen 3-4 bakom Tumbas målvakt. I början av tredje gör Tumba 3-5 och därefter kommer vi aldrig in i matchen igen. Spelet stämde inte och skärpan fanns inte där idag.

Bara att ta nya tag inför matcherna i november. Måndag och tisdag kommande vecka inleds med två träningar tillsammans med J18, då i Hemse under ledning av Toggan Bendelin. Nästa helg två bortamatcher, Haninge på lördag och Linden på söndag.