Strafftorsk mot Nybro

Obesegrade serieledarna förblev just obesegrade. Det var en jämn match där Nybro förde spelet den första perioden medan hemmalaget hade något mer av spelet de övriga två perioderna. Nybro gjorde en rejäl forcering sista 5 minuterna vid ställningen 4-4 men utan att vaska fram någon riktigt het målchans.

Matchen fick avgöras på straffar där Nybro drog det längsta strået. För Visbys del så är helgens match den femte som slutar med uddamålsförlust var av tre stycken har skett på övertid eller straffar. Blott tre poäng på dessa täta jämna matcher får väl anses minimalt men med ännu hårdare jobb så hoppas vi marginalerna tippar över under andra halvan av serien. Nästa match är kommande fredag borta mot Mörrum.