Tung premiär

Premiären borta mot Huddinge slutade med tung förlust. Huddinge var det bättre laget första halvan av matchen och spelade med  bra fart och mycket mer desperation i sitt spel än vad vi gjorde ikväll. Vi fastnade ofta länge i egen zon och kom sällan genom mittzonen med den fart vi brukar ha och då är det också svårt att komma djupt ner i motståndarnas zon med kontroll eller vara först på nerläggen. Huddinge leder med 1-0 efter första perioden, i andra perioden avgörs i princip matchen då Huddinge gör ytterligare tre mål och sedan spelar de på resultat i sista perioden och gör det bra. Nu har vi ett par träningar på oss att jobba på det som inte fungerade idag, sen väntar Södertälje borta den 3 januari. Första matchen hemma är mot Kallinge/Ronneby fredag den 8 januari kl 19.00.

Slutligen får man imponeras av publiksiffrorna i ett par matcher i Alettan Södra, Södertälje hade över 3000 åskådare i Scania Rinken medan både Västervik och Troja lockade över 2000 åskådare i sina respektive hemma matcher.